Geen categorie

Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden 

We hopen dat u net zoveel van uw producten houdt als wij. Als u om welke reden dan ook één of meerdere producten van uw bestelling wilt retourneren, heeft u veertien (7) dagen nadat de bestelling is afgeleverd om dit te doen. We geven graag een terugbetaling als aan de retourvoorwaarden (hieronder genoteerd) is voldaan.

Houd er rekening mee dat producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele buitenverpakking moeten worden geretourneerd, die verzegeld is en daardoor ongeopend moet blijven.

Textiel kunnen wij niet terugnemen, wegens hygiëne. Retour van SALE-items is niet mogelijk. Wij geven geen geld terug.

Regel een retourzending met een koerier naar keuze. De verzendkosten voor retourzending zijn niet restitueerbaar. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor retours die verloren of beschadigd zijn gegaan tijdens het transport. Daarom raden we aan een verzekerde leveringsmethode te gebruiken met tracking informatie. Daarnaast willen wij u vragen gepast inpak materiaal te gebruiken voor de retourzending, zo kan ongewenste schade voorkomen worden.  

 

 1. Ruilen / Retouren
 2. Wij geven geen geld terug op aankopen in onze winkel.
 3. Ruilen is alleen mogelijk als aan de volgende voorwaarden is voldaan.
 4. Ruilen mag binnen 7 dagen na aankoop op vertoon van het originele aankoopbewijs.
 5. Het product kan enkel ongebruikt en in originele verpakking c.q. met de nog aangehechte originele (prijs) kaartjes retour.
 6. Afgeprijsde artikelen, op maat gemaakte artikelen / speciaal voor de klant aangepaste artikelen, textiel, Ghost-wood of ander materiaal van natuurlijke aard kunnen niet worden geruild of teruggebracht.
 7. Maatwerk
 8. Maatwerk bestellingen kunnen niet geannuleerd, teruggebracht of geruild worden. Wij maken geen uitzonderingen op dit beleid.
 9. Dit beleid geldt ook voor maatwerk bestellingen die via elektronische weg (online) worden afgerekend en bevestigd. Mocht er bij het ophalen van een maatwerk product blijken dat het in ingebrekestelling is, dan kan MZA meubel na intern overleg uitzondering maken op de regel.

Retouradres

MZA meubel

3073 HD Rotterdam

 

 1. Nadat we uw geretourneerde producten hebben ontvangen, zullen we uw retourverzoek zo snel mogelijk verwerken. Als aan alle bovengenoemde voorwaarden is voldaan, betalen we de totale aankoopprijs graag terug naar de oorspronkelijke betaalmethode binnen veertien (14)dagen na ontvangst van uw retourzending.
 2. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contact formulier binnen “Mijn Account”indien u nog vragen of opmerkingen heeft over het retourneren van uw bestelling.
 3. Deze voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 19-05-2022